93 814 95 96  |  93 814 95 94 nadal@nadalcoleccio.com

Avís Legal

AVÍS LEGAL
En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

NOM DE L’EMPRESA
Raó social: NADAL COL·LECCIÓ S.L.
NIF: B63576706
Adreça: Urgell, 3 – 08800 – Vilanova i la Geltrú – BARCELONA
Telèfon: 938149506
Email: nadal@nadalcoleccio.com
REGISTRE MERCANTIL DE BARCELONA TOM 36974 FOLI 94 SECCIÓ GENERAL FULLA B-286.594 Nº INSCRIPCIÓ 1ª

LEGISLACIÓ
Amb caràcter general les relacions entre B63576706 () amb els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS
L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés al present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb NADAL COL·LECCIÓ S.L. o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de NADAL COL·LECCIÓ S.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni àdhuc citant les fonts, excepte consentiment per escrit de NADAL COL·LECCIÓ S.L.

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS)
NADAL COL·LECCIÓ S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

NADAL COL·LECCIÓ S.L. no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de NADAL COL·LECCIÓ S.L. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de NADAL COL·LECCIÓ S.L. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.