93 814 95 96  |  93 814 95 94 nadal@nadalcoleccio.com

Avís Legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE), a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

NOM DE L’EMPRESA
Raó social: NADAL COL·LECCIÓ S.L.
NIF: B63576706
Direcció: Urgell, 3 – 08800 – Vilanova i la Geltrú – BARCELONA
Telèfon: 938149506
E-mail: nadal@nadalcoleccio.com
REGISTRE MERCANTIL DE BARCELONA TOM 36974 FOLI 94 SECCIÓ GENERAL FULL B- 286.594 Nº INSCRIPCIÓ 1ª

LEGISLACIÓ
Amb caràcter general les relacions entre NADAL COL·LECCIÓ S.L. amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

L’accés al web de NADAL COL·LECCIÓ S.L. i la informació relativa a qualsevol dels serveis que conté comporta la submissió i l’acceptació de les condicions previstes en el present Avís legal.

L’usuari es compromet a utilitzar els serveis i la informació facilitada per NADAL COL·LECCIÓ S.L. sota els criteris de la bona fe, respectant en tot cas els principis d’ús generalment acceptats i no contravenir l’ordre públic ni la legislació vigent.

La informació continguda en aquesta web és la vigent a la data de l’última actualització.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS

L’Usuari queda informat i accepta que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’ inici d’una relació comercial amb NADAL COL·LECCIÓ S.L. o qualsevol de les seves delegacions.

NADAL COL·LECCIÓ S.L. no es fa responsable dels errors de seguretat que es puguin produir ni dels danys que es puguin causar al sistema informàtic de l’usuari (maquinari i programari), o als fitxers o documents que s’emmagatzemen, com a conseqüència de:

  • La presència de virus a l’ordinador de l’usuari que sigui utilitzat per la connexió als serveis i continguts del web.
  • Un mal funcionament del navegador o de l’ús de versions no actualitzades. L’usuari es compromet a utilitzar el lloc web, els seus continguts i serveis de conformitat amb la llei i amb aquest Avís legal. L’usuari s’abstindrà en tot moment d’utilitzar qualsevol de les informacions o serveis amb finalitats il·lícites, prohibides o lesives per als interessos de tercers.
  • La reproducció, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra activitat que es pugui fer amb la informació continguda en aquesta web i que es realitzi sense l’autorització de NADAL COL·LECCIÓ S.L., la qual, és una infracció que castiga la legislació vigent.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de NADAL COL·LECCIÓ S.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web, ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de NADAL COL·LECCIÓ S.L.

CONTINGUT DEL WEB I ENLLAÇOS (LINKS)

NADAL COL·LECCIÓ S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda en les seves pàgines web, podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.

NADAL COL·LECCIÓ S.L. no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en pàgines web de tercers a les que es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de NADAL COL·LECCIÓ S.L. La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de NADAL COL·LECCIÓ S.L. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

RGPD

En compliment de les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD) i la Llei Orgànica (ES) 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) i per garantir un correcte ús i tractament de les dades personals de l’usuari, al costat de cada formulari de recollida de dades de caràcter personal, en els serveis que l’usuari pugui sol·licitar a NADAL COL·LECCIÓ S.L., s’ha de fer saber a l’usuari de l’existència i acceptació de les condicions particulars del tractament de les seves dades en cada cas, informant-li de la responsabilitat del fitxer creat, la direcció del responsable, la possibilitat d’exercir els seus drets d’accés (rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat i oblit), la finalitat del tractament i les comunicacions de dades a tercers si és el cas.